Συμπαίκτης του Μαζουακού ο Φάμπρεγας;

Ο Σεσκ Φάμπρεγας ασφυκτιά στην Τσέλσι επί εποχής Αντόνιο Κόντε και η Γουέστ Χαμ είναι διατεθειμένη να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση σε λίγους μήνες από τώρα. Διαβάστε το story.

Συμπαίκτης του Μαζουακού ο Φάμπρεγας;

Γουέστ Χαμ καλεί Σεσκ Φάμπρεγας. Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mirror", με την αγγλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς παρακολουθεί πολύ προσεκτικά την "ιδιαίτερη" κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην Τσέλσι ο Ισπανός μέσος και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για τον παίκτη στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συμπαίκτης του Μαζουακού ο Φάμπρεγας;

Ουσιαστικά, ο Φάμπρεγας δεν υπολογίζεται ως βασική λύση για την 11άδα από τον Αντόνιο Κόντε, με τους Ενγκολό Καντέ και Νεμάνια Μάτιτς να έχουν προβάδισμα απέναντί του και τον ίδιο να βλέπει το χρόνο του να μειώνεται επικίνδυνα.

Στα πέντε πρώτα ματς της Τσέλσι στην Premier League βρέθηκε στον πάγκο στο ξεκίνημα, μεσοβδόμαδα ήταν ο σταρ της ομάδας του στη νίκη με 4-2 επί της Λέστερ στο League Cup (πέτυχε τα δύο τελευταία καθοριστικά γκολ των "μπλε" στην παράταση), ενώ απέναντι στην Άρσεναλ ναι μεν ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά αλλά στο 60' ήταν ο πρώτος παίκτης που έκανε αλλαγή ο Κόντε.

Συμπαίκτης του Μαζουακού ο Φάμπρεγας;

Όλα δείχνουν πως ο άλλοτε αρχηγός της Άρσεναλ και πρώην άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το "Stamford Bridge" και δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες από τώρα να μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ, Αρτούρ Μαζουακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK