Βλέπει το φιλικό της Γουέστ Χαμ και υπογράφει ο Μαζουακού

"Γεύση" από το γήπεδο της Γουέστ Χαμ θα πάρει το μεσημέρι της Κυριακής (7/8) ο Αρτούρ Μαζουακού παρακολουθώντας το φιλικό με τη Γιουβέντους και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τα "σφυριά". Κοντά στα 10.000.000 ευρώ θα φτάσει το deal!

Βλέπει το φιλικό της Γουέστ Χαμ και υπογράφει ο Μαζουακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8) ο Αρτούρ Μαζουακού όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Γουέστ Χαμ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τους ανθρώπους των "σφυριών" και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακόμισής του στη βρετανική ομάδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (7/8) ο Μαζουακού θα βρίσκεται στο "London Stadium" τη νέα έδρα της Γουέστ Χαμ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο φιλικό κόντρα στη Γιουβέντους (ξεκινάει στις 15.00) και να πάρει μια γεύση από τη νέα του ομάδα. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου και θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο!

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής του; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό θα φτάσει περίπου τα 9.000.000 - 10.000.000 ευρώ! Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Ολυμπιακού θα επιθυμούσαν και ένα ποσοστό μεταπώληση του παίκτη, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρασε από ιατρικά ο Μαζουακού
Με... Μαζουακού η αποστολή του Ολυμπιακού για Πόλη
Πέταξε για Αγγλία ο Μαζουακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK