"Άδειασε" με Μπέντνερ τον Βέλλιο

Δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ με την Νότιγχαμ Φόρεστ ο Απόστολος Βέλλιος, ήρθε και η απόκτηση του... Lord Bendtner για να τον γεμίσει με περισσότερο άγχος.

"Άδειασε" με Μπέντνερ τον Βέλλιο
Βέλλιος

Πέντε παιχνίδια. Σε τρία από αυτά βασικός. Απολογισμός; Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ και ένα χαμένο πέναλτι! Μέσα σε όλα την Τρίτη (6/7) ο 24άχρονος διεθνής επιθετικός έχασε και δυο κλασικές ευκαιρίες με την εθνική Ελλάδας απέναντι στο Γιβραλτάρ, δείχνοντας πως η αυτοεκτίμηση του έχει πέσει χαμηλά.

Τα πράγματα όμως, γίνονται πλέον ακόμα πιο δύσκολα για τον Απόστολο Βέλλιο αφού απέκτησε δυνατό ανταγωνιστή, με βαρβάτο βιογραφικό στην Φόρεστ!

Ο Νίκλας Μπέντνερ, όπως είχε γράψει το Contra, υπέγραψε συμβόλαιο με την Νότιγχαμ διάρκειας δυο ετών,όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί(7/9) μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter o προέδρος - ιδιοκτήτης της Φαουάζ Αλχασάουι(ακόμη αφού δεν έχει ακόμη εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών του στο fund που ηγείται ο Βαγγέλς Μαρινάκης).

Για την ιστορία ο Δανός στραικερ(δεν είναι και το καλύτερο παιδί), που είχε μείνει ελεύθερος εδώ και μήνες απο την Βόλφσμπουργκ, βολιδοσκοπήθηκε απο τον Ολυμπιακό αλλά ήταν αρνητικός στην προοπτική να έρθει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Τωρα επιστρέφει στην Αγγλία, για την Τσαμπιονσιπ βεβαίως, βεβαίως αλλά θα έχει Ελληνα ανταγωνιστη για τη θέση του βασικού σεντερ φορ στην Φόρεστ.

Μένει να δούμε κι αν ο Φιλίπ Μοντανιέ θα συνεχίσει να περιβάλει τον Βέλλιο με εμπιστοσύνη ή θα βρεθεί σε δεύτερη ακόμα και τρίτη μοίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK