Άγγλος διεθνής εξομολογείται σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή του!

Πρώην αστέρας των Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από προπονητή!

Άγγλος διεθνής εξομολογείται σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή του!

Στα 52 του ο Πολ Στιούαρτ βρήκε τη δύναμη να μιλήσει. Πέρασαν 40 χρόνια από τότε, αλλά ήθελε κάποια στιγμή να εξομολογηθεί τα όσα βασανιστικά πέρασε ως έφηβος και τον σημάδεψαν βαθιά για πάντα.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, με θητεία ετών σε (μεταξύ άλλων) Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Λίβερπουλ και διεθνής με την εθνική Αγγλίας, αποφάσισε πως ήταν η ώρα. Η ώρα να ξεμπροστιάσει τον προπονητή που επί μια τετραετία, από τα 11 μέχρι τα 15 του, τον κακοποιούσε σεξουαλικά! Κάθε μέρα! Παράλληλα τον απειλούσε πως θα σκοτώσει τους οικείους του, εφόσον αποκαλύψει οτιδήποτε... Τέρας!

" Μια ημέρα, ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο, άρχισε να με ακουμπάει. Μου προκαλούσε τρόμο, δεν ήξερα τι να κάνω. Προσπάθησα να το πω στους γονείς μου για να μην τον αφήσω, αλλά ήμουν μόλις 11. Από τότε, εξελίχθηκε σε σεξουαλική κακοποίηση. Έλεγε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τους δύο αδερφούς μου αν ξεστομίσω έστω και μία λέξη. Και ήμουν μόνο 11", εκμυστηρεύτηκε στη Daily Mirror.

Άγγλος διεθνής εξομολογείται σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή του!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο προπονητής-παιδεραστής έλεγε στους γονείς του πως ο μικρός χρειάζεται έξτρα προπόνηση έτσι ώστε να τον απομονώνει και να τον κακοποιεί είτε στο αυτοκίνητο είτε στο σπίτι.

" Ένα άλλο παιδί στην ομάδα, όταν ξανασυναντηθήκαμε ως ενήλικες, μου είπε ότι είχε κακοποιηθεί επίσης", προσέθεσε ο Πολ Στιούαρτ, ο οποίος δυσκολευόταν να ψελλίσει τις λέξεις.

α τραύματα που μού προξένησε με οδήγησαν στο ποτό και στα ναρκωτικά", ανέφερε. " Με κακοποίησε και σ' ένα τουρνουά. Αν δεν έπαιζα καλά, με είχε απειλήσει ότι θα με χτυπήσει".

Στα 52 του προσπαθεί, να διαγράψει το παρελθόν, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει. Είναι παντρεμένος από τα 29, έχει τρία παιδιά, ετοιμάζεται να γίνει παππούς. Ποτέ όμως δεν μπόρεσε να τους δείξει την αγάπη του. Ούτε καλά-καλά να τους αγκαλιάσει.

" Θέλω πλέον να είμαι σε θέση ν' αποδείξω τη αγάπη μου. Αλλά και να ξέρουν ποιος είναι ο μπαμπάς τους. Θέλω να βοηθήσω κι άλλα θύματα για να φέρουμε αυτούς τους ανθρώπους ενώπιον της δικαιοσύνης", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK