Από τον Χατζηθεοδωρίδη στον... Ένγκελς

Η Μπρέντφορντ απασχόλησε το ελληνικό κοινό για την υπόθεση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Championship, πάντως, δεν κόβει τους δεσμούς της με τη χώρα μας, αφού φέρεται να κινείται για την Μπιόρν Ένγκελς που δεν υπολογίζεται στο μεγάλο λιμάνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μπιορν Ένγκελς EUROKINISSI

Ο Μπιόρν Ένγκελς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έναντι 7.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο φέτος κι επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς στου Ρέντη μπήκε στη λίστα των "κομμένων"...

Αρκετές ομάδες έχουν ακουστεί γύρω από τον 23χρονο στόπερ, όμως μία φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στους "ερυθρόλευκους" για την απόκτησή του.

Αυτή είναι η Μπρέντφορντ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζον Πέρσι.

Ο Πέρσι "τιτίβισε" πως η ομάδα της Championship έκανε μπάσιμο για τον Ένγκελς, προσφέροντας στους Πειραιώτες 4.000.000 ευρώ. Όσον αφορά τις προθέσεις του ελληνικού κλαμπ για τον Βέλγο, αυτές -σύμφωνα με τους Άγγλους- παραμένουν άγνωστες.

Υπενθυμίζουμε πως η Μπρέντφορντ μας είχε απασχολήσει προ ημερών, αφού ενεπλάκη και με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ελεύθερο τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που αποκτήθηκε από τους "πράσινους" του Γιώργου Δώνη.

ΙΔΟΥ ΤΟ TWEET:

News 24/7

24MEDIA NETWORK