Άλλαξε νούμερο στη φανέλα για να γίνει τραγούδι!

Απίστευτο σκηνικό στην Αγγλία, με οπαδούς ερασιτεχνικής ομάδας να πείθουν τη διοίκηση να αλλάζει το νούμερο στη φανέλα παίκτη της για να ταιριάξει με διάσημο τραγούδι (PHOTOS)!

"Ladies and gentlemem, this is Mambo No 5". Αυτή ήταν η διάσημη εισαγωγή του "Mambo 5", του διάσημου τραγουδιού του 1999 που είχε την υπογραφή του Λου Βέγκα (διασκευή του ορίτζιναλ τραγουδιού του 1952 με εκτέλεση από τον Πέρες Πράδο), και 18 χρόνια αργότερα το τραγούδι αυτό επανέρχεται στο προσκήνιο.

Αυτό συμβαίνει χάρη στους οπαδούς της Ebbsfleet United που αγωνίζεται στην Conference South (ερασιτεχνική κατηγορία), οι οποίοι δεν ήθελαν να βλέπουν άλλο τον αμυντικό της ομάδας τους, Γιάντο Μάμπο, να φοράει το Νο 18 στη φανέλα και πίεσαν τη διοίκηση να του δώσει αυτήν με το Νο 5!

Έτσι και έγινε! Η απαίτηση των οπαδών έγινε πράξη από τους διοικούντες και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης φανέλας θα διατεθούν για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που δίνουν μάχη κατά του καρκίνου.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.