Γουρούνια διέκοψαν το Τσάρλτον - Κόβεντρι!

Απίστευτο κι όμως... αγγλικό. Χιλιάδες γουρούνια έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα της Τσάρλτον με την Κόβεντρι με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά τον αγώνα (VIDEOS).

Όχι για να μην λέμε πως αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Φίλαθλοι της Τσάρλτον έχουν αρχίσει να... συνηθίζουν σε ένα νέο έθιμο που τους θέλει να πετούν περίεργα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Την περσινή περίοδο εκτόξευσαν μπάλες θαλάσσης! Φέτος είπαν να πρωτοτυπήσουν ρίχνοντας στο γήπεδο (μαζί με ορισμένους της Κόβεντρι) πλαστικά μικρά γουρουνάκια. Και όχι ένα-δυο, αλλά εκατοντάδες!

Έτσι ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.