Η αποκάλυψη του Γκουαρδιόλα για τον Κρόιφ που θα συζητηθεί

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε το παρών στην παρουσία της βιογραφίας του Γιόχαν Κρόιφ και αποκάλυψε κάτι πραγματικά εκπληκτικό για το πως συμπεριφερόταν στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο "Ιπτάμενος Ολλανδός".

Τον απεριόριστο θαύμασμό του για τον Γιόχαν Κρόιφ εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα  κατά τη διάρκεια της παρουσίας της αυτοβιογραφίας του εκλιπόντα μεγάλου σταρ στο Λονδίνο.

Σ' ένα μικρό βιβλιοπωλείο στην αγγλική πρωτεύουσα, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι εξήγησε γιατί ο Κρόιφ ήταν ο ποδοσφαιρικός του μέντορας.

"Νόμιζα πραγματικά ότι ήξερα πράγματα για το ποδόσφαιρο αλλά όταν γνώρισε τον Γιόχαν μπήκα πραγματικά σ' έναν καινούριο κόσμο. Δίδαξε νομίζω το άθλημα σε δύο ποδοσφαιρικές γεννιές.

Είμαι αυτός που είμαι εξαιτίας του. Η αλήθεια είναι στην αρχή τον φοβόμουν. Ηταν πολύ σκληρός και απαιτητικός. Στις προπονήσεις, δεν θα το ξεχάσω, δεν έδειχνε μόνο. Επαιζε κανονικά μαζί μας. Και ήταν καλύτερος από μας. Ηταν κάποιος που άλλαξε δύο ομάδες, την Μπαρτσελόνα και τον Αγιαξ, δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο" κατέληξε ο Γκουαρδιόλα.

Χρειαζόταν να πει κάτι παραπάνω; Δεν νομίζουμε...

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...