Ιταλική λύση για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!

Η αγγλική FA ψάχνει ήδη τον διάδοχο του Σαμ Αλαρντάις που θα οδηγήσει τα "τρία λιοντάρια" στο Μουντιάλ της Ρωσίας και σύμφωνα με την "Sun" έχει αρχίσει να σκέφτεται ιταλική λύση!

Ιταλική λύση για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον έγινε ο πρώτος ξένος τεχνικός στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας, λίγα χρόνια αργότερα τον ακολούθησε ο Φάμπιο Καπέλο και δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό από τώρα να έχουμε έναν ακομα μή Βρετανό στον πάγκο των "τριών λιονταριών".

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή τον Σαμ Αλαρντάις και την απόλυσή του 67 ημέρες από την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία (πρόλαβε να κάτσει σε ένα ματς και να φύγει με 100% ποσοστό νικών από τον πάγκο), ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν ήδη ανοίξει φάκελο υποψηφίων και σύμφωνα με την αγγλική "Sun" δύο Ιταλοί βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Ιταλική λύση για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!

Ο ένας είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη δημοτικότητά του μετά την κατάκτηση της Premier League με την Λέστερ την περασμένη σεζόν, και ο έτερος βασικός υποψήφιος είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι (πρώην της Μάντσεστερ Σίτι) που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες για να επιστρέψει στους πάγκους.

Σε περίπτωση βέβαια που δεν προχωρήσει αυτό το ιταλικό σενάριο, η αγγλική FA θα στραφεί και προς "ντόπιες" υποψηφιότητες, με τον Άλαν Πάρντιου (Κρίσταλ Πάλας) και τον Στιβ Μπρους (χωρίς ομάδα μετά το διαζύγιό του με την Χαλ) να είναι μεταξύ των φαβορί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ομοσπονδιακός 67 ημερών ο Αλαρντάις!
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Εθνική Αγγλίας: Ξεσκέπασαν τον Αλαρντάις που πήγε να κοροϊδέψει την ομοσπονδία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK