Και άλλο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο ήταν η σειρά του BBC να αποκαλύψει ότι πρώην υπάλληλος της Σαουθάμπρον ο οποίος έχει κατηγορηθεί για τη σεξουαλική κακοποίηση νέων ποδοσφαιριστών κατά τη δεκαετία του 80 εργάζεται ακόμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η εκπομπή του Radio 4 του BBC μετέδωσε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος παραιτήθηκε από τη Σαουθάμπτον όταν οι ανησυχίες για τον τρόπο που φερόταν στυς νεαρούς ποδοσφαριστές άρχισε να μεγαλώνει.

Στη συνέχεια ο εν λόγω συνέχιζε να εργάζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου παρά το γεγονός ότι σε μία από τις ομάδες του ζητήθηκε να αποχωρήσει.

Η Σαουθάμπτον από την πλευρά της εξεδήλωσε την πρόθεση να συνεργαστεί με τις αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν τη συγκεκριμένη υπόθεση έτσι ώστε να υπάρξει χειροπιαστό αποτέλεσμα στις έρευνες, έστω και τριάντα χρόνια μετά τα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άγγλος διεθνής εξομολογείται σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή του!

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...