Καρνέιρο: "Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου"

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές από αγνώστους ακόμη και για τη ζωή της μετά την διαμάχη της με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Με δηλώσεις της της στη βρετανική "Telegraph" η Εύα Καρνέιρο αποκάλυψε πως φοβόταν για τη ζωή της μετά την διαμάχη της με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, αφού άγνωστοι την απειλούσαν!

"Παρότι δεν έχω παρουσία στα social media, κάποιες απειλές για σεξουαλική βία και τη ζωή μου έχουν φτάσει σε μένα. Πρόκειται για δειλούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη".

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

"Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των φύλων στον αθλητισμό, όσο κι αν λέμε πως πρέπει να σταματήσει αυτό. Και θεωρώ πως οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών είναι αυτές που έχουν αντιμετωπίσει λιγότερο από κάθε άλλη.

Μεγαλώνοντας δεν πίστευα πως θα αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα και δεν περίμενα πως θα υπήρχαν διαφορές για το τι θα μπορούσε να πετύχει κάποιος ανάλογα με το φύλο του. Δυστυχώς υπήρχε υπερβολική προβολή στο φύλο μου και αυτό έβαλε όρια στην εξέλιξή μου".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!