Επιτέλους, ο Κλοπ μίλησε για τον Κουτίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως ο Φελίπε Κουτίνιο ζήτησε να παραχωρηθεί με μεταγραφή και πέταξε το... μπαλάκι στην διοίκηση της Λίβερπουλ, αφήνοντας να εννοηθεί πως η παραμονή του είναι αποκλειστικά και μόνο στα δικά τους χέρια!

Liverpool manager Juergen Klopp stands on the sideline before the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday March 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Juergen Klopp AP

Το ντεμπούτο της Λίβερπουλ στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ δεν πήγε όπως το περίμεναν οι φίλοι του συλλόγου. Μέχρι και το 92ο λεπτό οι "reds" κρατούσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως ο Μπρίτος στο 93' ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Φυσικά το θέμα που... καίει τους πάντες μέσα στον σύλλογο δεν είναι απλά ένα αποτέλεσμα, αλλά η εξέλιξη της υπόθεσης με τον Φελίπε Κουτίνιο. Όπως ήταν λογικό, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και πήρε ξεκάθαρα θέση.

Αρχικά τον ρώτησαν για το ότι ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει και ο Γερμανός απάντησε: "Δεν νομίζω γιατί είναι ξεκάθαρο τι έχει απαντήσει ο σύλλογος", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θέλω όμως να τονίσω κάτι σημαντικό. Ως προπονητής ενός συλλόγου έχω αφεντικά και τα αφεντικά είναι εκείνα που θα αποφασίσουν, για παράδειγμα, αν θα πουλήσουν ή όχι έναν ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν ανακατεύομαι σε αυτό. Η ευθύνη μου αφορά όλους τους παίκτες και όχι ένα ή δυο".

Με απλά... αγγλικά ο Κλοπ έριξε το μπαλάκι στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, αφού αυτή η πώληση είναι λογικό να αλλάξει τα πλάνα και τους... στόχους της ομάδας.

Πρέπει να θυμίσουμε πάντως, πως σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στην Βραζιλιάνο, ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει είναι ο Κλοπ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK