Αμετανόητος Σέλουκ: "κράζει" ξανά τον Γκουαρδιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απαίτησε μία "συγγνώμη" από τον Ντιμίτρι Σέλουκ για να βγάλει από το... ψυγείο τον Τουρέ όμως εισέπραξε ολομέτωπη επίθεση από τον Ουκρανό μάνατζερ. Διαβάστε τα νέα "καρφιά" του διάσημου μάνατζερ κατά του Καταλανού!

Αμετανόητος Σέλουκ: "κράζει" ξανά τον Γκουαρδιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι "πετάει" σε Αγγλία και Ευρώπη έχοντας να επιδείξει οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς παρόλα αυτά στο στρατόπεδο των "πολιτών" μαίνεται εδώ και λίγες ώρες μία τρομερή κόντρα με "πέτρα του σκανδάλου" τον Γιαγιά Τουρέ και "μονομάχους" τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ντιμίτρι Σέλουκ.

Ο Καταλανός τεχνικός ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου πως ο Τουρέ είναι εκτός πλάνων του και περιμένει μία δημόσια συγγνώμη από τον μάνατζέρ του για παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει εις βάρος του, αν θέλει να τον επαναφέρει στην ομάδα και να τον υπολογίζει.

Μάταια όμως περίμενε αυτή τη "συγγνώμη" ο τεχνικός της Σίτι, με τον ιδιόρυθμο μάνατζερ του Τουρέ να περνάει στην αντεπίθεση και να επιστρέφει με νέους χαρακτηρισμούς εις βάρος του.

Αμετανόητος Σέλουκ: "κράζει" ξανά τον Γκουαρδιόλα!
© IAN HODGSON

"Ο Γκουαρδιόλα κερδίζει μερικά παιχνίδια και νομίζει πως είναι βασιλιάς. Ζω στην Ευρώπη και μπορώ να λέω ό,τι θέλω και ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να με σταματήσει.

Θα απολογηθώ στον Γκουαρδιόλα εάν απολογηθεί στον Μανουέλ Πελεγκρίνι για αυτό που είπε για εκείνον. Εάν είσαι τζέντλεμαν δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο πέρυσι και έπειτα τον έβαλε στην άκρη ο Γκουαρδιόλα για να πάρει τη θέση του. Ο Πελεγκρίνι ήταν τζέντλεμαν.

Αμετανόητος Σέλουκ: "κράζει" ξανά τον Γκουαρδιόλα!
© MANCHESTER CITY FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Γκουαρδιόλα χρειάζεται επίσης να απολογηθεί στον Τζο Χαρτ. Δεν είναι σωστό να έρχεται στην Αγγλία και να ξεφορτώνεται τους ελάχιστους Άγγλους παίκτες που υπάρχουν.

Ο Γκουαρδιόλα θέλει ένα νέο μέλλον για τον Γιαγιά, τον Χαρτ, και δεν θα είναι οι τελευταίοι", δήλωσε ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."
Σέλουκ: "Ελπίζω ο Γκουαρδιόλα να έχει τα α@@@@@α να..."
Ο Γκουαρδιόλα "διώχνει" τον Τουρέ απ' τη Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK