Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Ρονάλντο έπαιρνε τη δόξα του Ρούνεϊ"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε στο ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Γουέιν Ρούνεϊ, εκφράζοντας τον θαυμασμό του στον Άγγλο επιθετικό, ενώ παράλληλα τόνισε πως παρότι έκανε τη "βρώμικη δουλειά" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη δόξα την έπαιρνε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Ρονάλντο έπαιρνε τη δόξα του Ρούνεϊ"
© REUTERS

Όλη η Αγγλία ζει στους ρυθμούς του ντοκιμαντέρ του Γουέιν Ρούνεϊ, το οποίο θα προβληθεί από το BBC One την επόμενη Τρίτη (06/10). Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που μίλησαν για τον Άγγλο επιθετικό, ήταν κι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος "έπλεξε" το εγκώμιο του άσου της Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως δεν έχουν υπάρξει ποτέ συμπαίκτες.

Παράλληλα, τόνισε πως παρότι ο Ρούνεϊ έκανε τη "βρώμικη δουλειά" στους "Κόκκινους Διαβόλους", τη δόξα την έπαιρνε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εξαιτίας των γκολ.

"Ένας μεγάλος παίκτης, μπορεί να παίξει από ένα έως τρία χρόνια συνεχόμενα σε πολύ υψηλό επίπεδο και να καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τον ρυθμό. Ο Ρούνεϊ το κάνει αυτό επί μια 10ετία και είναι αξιοθαύμαστο γιατί όταν παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα υπάρχει μεγάλη πίεση. Αυτός, όμως, έχει καταφέρει να αντέξει και συνεχίζει", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Ρούνεϊ πάντοτε θυσιάζει πολλά, τρέχει πολύ και μάχεται πολύ στο γήπεδο. Όταν έπαιζε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε αυτός όλη τη δουλειά, αλλά δεν απολάμβανε τη δόξα, γιατί την έπαιρνε ο Κριστιάνο. Ήταν αυτός που έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Ρούνεϊ να έχει κάνει προηγουμένως όλη τη δουλειά. Δεν είχα μέχρι σήμερα την τύχη να παίξω στο πλάι του, όμως παρακολουθώ τα παιχνίδια του όποτε μπορώ...".

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρούνεϊ διαψεύδει τον Φέργκιουσον και δηλώνει απογοητευμένος από τον Καπέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK