Ο Πογκμπά θέλει για συμπαίκτη τον Νεϊμάρ και... έδειξε Παρί

Ο Πολ Πογκμπά παραχώρησε συνέντευξη σε αργεντίνικο τηλεοπτικό Μέσο και αποκάλυψε ότι θα ήθελε για συμπαίκτη του τον Νεϊμάρ, δίνοντας... τροφή στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πογκμπά θέλει για συμπαίκτη τον Νεϊμάρ και... έδειξε Παρί
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά φέρεται να συγκαταλέγεται στους "10" της... μαύρης λίστας του Ζοζέ Μουρίνιο που την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα πληρώσουν το "μάρμαρο" του αποκλεισμού από την Σεβίλλη για τη φάση των "16" του Champions League.

Ο Γάλλος, που τον Αύγουστο του 2016 κόστισε 105.000.000€ στους "κόκκινους διαβόλους" για να τον αποκτήσουν από την Γιουβέντους, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό "TyC Sports" όπου μίλησε για την εκτίμησή του στον Νεϊμάρ αλλά και για την επιθυμία του κάποια μέρα να παίξουν μαζί.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί, Νεϊμάρ, ο Πογκμπά είπε: "Λατρεύω τον τρόπο που παίζει και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γίνουμε συμπαίκτες. Είναι ο ορισμός της χαράς μέσα στο γήπεδο γιατί το ποδόσφαιρο για τους Βραζιλιάνους σημαίνει τα πάντα. Είναι ζωή".

Οι δηλώσεις του Πογκμπά, και σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στην Γιουνάιτεντ, ερμηνεύτηκαν από πολλούς ως... προφητικές και ήδη στο Νησί λέγεται ότι ο Γάλλος γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK