Πού... παίζει τώρα ο Μπερμπάτοφ;

Ο Βούλγαρος επιθετικός που "μάτωνε" τα δίχτυα των αντιπάλων σε όσες ομάδες έπαιξε, όχι όμως στον ΠΑΟΚ, καταφεύγει πλέον σε φιλανθρωπικούς αγώνες παρέα με άλλους θρύλους του αθλήματος.

Πού... παίζει τώρα ο Μπερμπάτοφ;

Πριν από 2-3 χρόνια παραβίαζε τις αντίπαλες εστίες χωρίς σταματημό. Τώρα, ο 36χρονος πλέον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φαίνεται να καταφεύγει σε άλλου είδους λύσεις για να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει: να παίζει μπάλα. Όπως ανακοινώθηκε, ο Βούλγαρος στράικερ θα πάρει μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα στο εθνικό στάδιο της Σόφιας στις 14 Ιουνίου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα φίλων του Λουίς Φίγκο.

Η πρώτη επιλογή του Μπερμπάτοφ ήταν ο Ράιαν Γκιγκς, με τον Βούλγαρο να δείχνει τον απόλυτο σεβασμό στον πρώην συμπαίκτη του στο Μάντσεστερ μέσα από το λογαριασμό του στο facebook: "Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε κάθε μέρα του τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας".

Πού... παίζει τώρα ο Μπερμπάτοφ;

Ο 36χρονος, ενώ ψάχνει τους υπόλοιπους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα του για τις 14 Ιουνίου, ψάχνει παράλληλα για ομάδα και κατά προτίμηση στην Αγγλία, καθώς παραμένει ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ το 2016, με τον ίδιο να τονίζει στο CNN: " Είμαι καλά και όσο θα νιώθω καλά θα έχω τη διάθεση να παίζω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK