Τα δύο πρώτα πράγματα που ρώτησε ο Φέργκιουσον όταν ξύπνησε από το κώμα!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και αυτό το (απ)έδειξε αμέσως μόλις συνήλθε από το κώμα, με τα δύο πράγματα που ζήτησε άμεσα να μάθει από την οικογένειά του!

Τα δύο πρώτα πράγματα που ρώτησε ο Φέργκιουσον όταν ξύπνησε από το κώμα!

Από το 1957 που έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα της Κουίνς Παρκ μέχρι το 2013 που έβαλε τέλος σε μία ασύλληπτη προπονητική δυναστεία 27 ετών στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά.

Μην νομίζετε όμως ότι και τώρα που δεν είναι ενεργός, το μικρόβιο της μπάλας το έχει αποβάλλει. Κάθε άλλο και φρόντισε να το δείξει με μεγαλειώδη τρόπο ακόμα και αυτά τα 24ωρα που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη που θα μπορούσε να δώσει, να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική "Sun" μέσα από σημερινό της δημοσίευμα, όταν ο 76χρονος Σκωτσέζος ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε περιέλθει (μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο "Royal" του Σάλφορντ, ελέω εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη), αυτό που τον "έκαιγε" να μάθει ήταν δύο πράγματα σχετικά με το ποδόσφαιρο.

"Πόσο ήρθε η Ντόνκαστερ;", ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε και δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας που στον πάγκο της Ντόνκαστερ κάθεται ο γιος του Ντάρεν, με την ομάδα του να γνωρίζει εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο (5/5) από την Γουίγκαν για την League 1.

Ακολούθως, ο "Φέργκι" πέρασε στο... παρασύνθημα αφού η νέα ερώτηση που έκανε ήταν και αυτή καθαρά ποδοσφαιρική, με άρωμα τελικού: "Δεν γίνεται να πάω να δω τον τελικό του FA Cup, τουλάχιστον όμως μπορώ να πάω στον τελικό του Champions League στο Κίεβο;", ρώτησε.

Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στην εφημερίδα άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος του Φέργκιουσον "Είναι ο τυπικός Σερ Άλεξ. Δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για το ποδόσφαιρο.

Φυσικά και θα λάτρευε να πήγαινε στο Κίεβο στις 26 Μαΐου για να δει τον πρώην παίκτη του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν δράσει με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Λίβερπουλ.

Ο Ρονάλντο βλέπει τον Σερ Άλεξ σαν πατρική φιγούρα. Όμως ο Σερ Άλεξ χρειάζεται πολλή ξεκούραση και θα χρειαστεί να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών για να αναρρώσει πλήρως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK