Ο Μπέκαμ άφησε τη χλιδή και πήγε στο μέρος που ξεκίνησαν όλα

Μπορεί να είναι συνηθισμένος να τρώει σε ακριβά εστιατόρια και να ζει τη μεγάλη ζωή, όμως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να κάνει μια επίσκεψη στο μέρος που ξεκίνησε το όνειρό του.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει αποσυρθεί πλέον από την αγωνιστική δράση και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του. Μπορεί να είναι συνηθισμένος να τρώει σε ακριβά εστιατόρια, όμως αυτή τη φορά είπε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Επέστρεψε στις ρίζες του στην Αγγλία και επισκέφτηκε το εστιατόριο που έτρωγε όταν ακόμη ήταν έφηβος και κυνηγούσε το όνειρό του, να παίξει δηλαδή στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήγε στου "Τόνι" όπως μας ενημέρωσε στο instagram και παρήγγειλε φυσικά το πιάτο που έπαιρνε πάντα, πίτα με κιμά και σαν συνοδευτικό πουρέ πατάτας", ένα κλασσικό πιάτο της εργατικής τάξης στο Λονδίνο.

 

"Μία από εκείνες της μέρες... ευχαριστώ Τόνι", έγραψε μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μπέκαμ.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...