Ο πιτσιρικάς που μας έκανε να δακρύσουμε

Στην τρελή εποχή που ζούμε, ένας πιτσιρικάς μας συγκίνησε με τον ευγενικό και αγνό του χαρακτήρα. Βρήκε ένα χαρτονόμισμα των 5 λιρών στο γήπεδο και όχι μόνο δεν το κράτησε, αλλά το... έστειλε με γράμμα για τον αγαπημένο του παίκτη (tweet)!

Ο πιτσιρικάς που μας έκανε να δακρύσουμε

Το όνομα του είναι Άνταμ Μπάνα και μαζί με τον μπαμπά του βρέιθηκαν στο Kirklees Stadium, με σκοπό να παρακολουθήσουν τη σπουδαία νίκη της Χάντερσφιλντ κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πιτσιρικάς βρήκε ένα χαρτονόμισμα των 5 λιρών και αμέσως έκανε πράξη αυτό που τον έμαθαν οι γονείς του. Αντί να το κρατήσει, παρέδωσε... μαθήματα ευγένιας και μεγαλοψυχίας, κάνοντας παράλληλα ένα από τα όνειρα του πραγματικότητα!

Έστειλε γράμμα στον τεχνικό διευθυντή Χάντερσφιλντ, ζητώντας του να δώσει τα χρήματα στον Άαρον Μόι, αφού ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης και φυσικά... σκόρερ ( 2-1 νίκη για τους τέριερς).

"Ήμουν στο ματς της Χάντερσφίλντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρήκα πέντε λίρες στο γήπεδο. Τις έδωσα στον μπαμπά μου, γιατί δεν πρέπει να κρατάμε ό,τι δεν είναι δικό μας.

Σας παρακαλώ μπορείτε να ρωτήσετε τον κύριο Βάγκνερ αν ο Μόι μπορεί να κρατήσει τα χρήματα γιατί έπαιξε καλά και σκόραρε; Έβαλα τα χρήματα μέσα στο φάκελο με το γράμμα".

Ο Αυστραλός άσος συγκινήθηκε από την κίνηση του νεαρού Άνταμ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για να τον δει από κοντά και να τον ευχαριστήσει για την ευγενική του πρωτοβουλία.

Κάτι τέτοιες πράξεις μας κάνουν να αισθανόμαστε πως υπάρχει ελπίδα για το μέλλον με ανθρώπους, πολύ, καλύτερους από εμάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK