Ο ποδοσφαιριστής που πήγε για... τσιγάρα και γύρισε μετά από 72 ημέρες!

Η άδεια που είχε λάβει από τη σημαία έληξε και ο Α.Α Παπί Τζιλομποτζί έδωσε σημεία ζωής γυρίζοντας στη Σάντερλαντ. Ούτε η δικαιολογία με το... ρακούν τον σώζει πλέον!

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, right, clashes with Sunderland's Papy Djilobodji during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Παπέ Τζιλομποντζί AP PHOTO/RUI VIEIR

Αν αργήσεις κάποια λεπτά της ώρας στη δουλειά, δεν "τρέχει" και τίποτα.

Αν δεν εμφανισθείς για μια 2-3 ημέρες, οφείλεις να επικαλεστείς μια δικαιολογία. Ένα χαρτί γιατρού, βρε αδερφέ.

Όταν περάσει ο πρώτος μήνας, αρχίζεις να παίζεις με τα νεύρα της εργοδοσίας.

Στις 72 ημέρες μάλλον έχεις τραβήξει το σχοινί στα άκρα.

Ο Παπί Τζιλομποντζί τόσες ακριβώς έμεινε μακριά από τη Σάντερλαντ. Από το τέλος της περυσινής περιόδου μέχρι την Τετάρτη ο Σενεγελέζος στόπερ ήταν εξαφανισμένος και στην αγγλική ομάδα τον είχαν σχεδόν διαγράψει.

Να είχε πάει για σαφάρι και να κινδύνευσε από τα πεινασμένα λιοντάρια; Να είχε μπει από το παράθυρο κάποιο τεράστιο ρακούν; Να μην βρήκε στο περίπτερο τη μάρκα των τσιγάρων που καπνίζει;

Ό,τι κι αν ισχύει, ο 29χρονος αμυντικός θα υποστεί πλέον τις συνέπειες. Προφανώς και δεν έχει πάρει φράγκο στο διάστημα της απουσίας του από το συμβόλαιο που τον δεσμεύσει με τις "μαύρες γάτες" ως το καλοκαίρι του '20. Μάλιστα η διοίκηση σκοπεύει να τον καταγγείλει και να διεκδικήσει την παραδειγματική τιμωρία του ξέχωρα απ' όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Το βέβαιο είναι πως ο Σενεγαλέζος δεν πρόκειται να παίξει ποτέ ξανά για την ομάδα, πόσο μάλλον στη League 1, στην οποία μετέχει ήδη, παρέα με άλλες ομάδες που πέρασαν από την Premier League όπως η Πόρτσμουθ, η Μπλάκπουλ, η Γουίμπλεντον και η Κόβεντρι.

Θα ήθελε πολύ να έχει βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει στη Γαλλία, αλλά παρά τις 29 συμμετοχές που είχε πέρυσι ως δανεικός από την Ντιζόν, δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Αυτή που είχε προλάβει ν' απαλλαγεί από έναν ποδοσφαιριστή με ιδιοτροπίες ήταν η Τσέλσι, βγάζοντας μάλιστα τα διπλά απ' όσα τον αγόρασε χωρίς να παίξει μπάλα με τα μπλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK