Ο Χάρι Ρέντναπ πήγε στη ζούγκλα και γύρισε βασιλιάς

Το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι 'I'm a Celebrity... Get me out of Here!' αποφάσισε. Ο 71χρονος Άγγλος προπονητής κέρδισε ένα σόου, για το οποίο δεν είχε την παραμικρή ιδέα, πριν διαγωνιστεί.

Ο Χάρι Ρέντναπ πήγε στη ζούγκλα και γύρισε βασιλιάς

Σχεδόν 11 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στους δέκτες τους το βράδυ της Κυριακής (σ.σ. 9/12) για να δουν τον 71χρονο πρώην τεχνικό των ΚΠΡ και Τότεναμ (μεταξύ άλλων) να κερδίζει το βρετανικό ριάλιτι 'I'm a Celebrity... Get me out of Here!'.

Για τρεις εβδομάδες, ο Χάρι Ρέντναπ ενθουσίασε το κοινό με την ειλικρίνειά του και δικαίως ανακηρύχθηκε 'βασιλιάς της ζούγκλας'. Γιατί αυτό είναι το διακύβευμα στο παιχνίδι. Δώδεκα σελέμπριτι πηγαίνουν να ζήσουν στη ζούγκλα και ο κόσμος ψηφίζει ποιος θα αποχωρεί κάθε φορά. Και ο κόσμος κράτησε τον Χάρι στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με τους PR ειδήμονες στη Μ. Βρετανία, οι προτάσεις για μια τηλεοπτική καριέρα από το πουθενά, θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή για τον Ρέντναπ. Μιλάμε άλλωστε για το σόου με την πιο υψηλή τηλεθέαση στη χώρα.

Η μεγαλύτερη ατομική διάκριση του ως προπονητής ήρθε τη σεζόν 2009-10 που κέρδισε το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς οδηγώντας την Τότεναμ στην τέταρτη θέση της Premier League.

Το μυστικό της τεράστιας τηλεοπτικής του επιτυχίας είναι ότι σε αντίθεση με τους άλλους διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι που μπαίνουν στη ζούγκλα με τακτική και σχέδιο, ο Ρέντναπ μπήκε με πλήρη άγνοια του τι θα συναντήσει εκεί.

"Δεν είχα δει ούτε ένα λεπτό από το σόου", παραδέχτηκε την επομένη του θριάμβου του στην αγγλική τηλεόραση. "Πίστευα ότι πίσω από το καμπ των παικτών θα βρίσκεται ένα βαν της παραγωγής, στο οποίο θα πήγαινες να φας ένα τοστ ή να πιεις ένα τσάι, πριν συνεχίσεις να κάνεις τον πεινασμένο μπροστά στις κάμερες. Δυστυχώς, δεν βρήκα ποτέ αυτό το βαν".

Πέρασα τέσσερις μέρες χωρίς να φάω τίποτα

Η αγάπη του για τη γυναίκα του Σάντρα, αλλά και για τον κορμό με μαρμελάδα έγιναν γνωστές σε όλη την Αγγλία. "Είμαστε 54 χρόνια μαζί και δεν έχουμε χωριστεί ποτέ", δήλωσε ο Ρέντναπ μετά τη νίκη του. "Την αγαπώ σαν τρελός, είναι η ζωή μου".

Στα του παιχνιδιού, ο Ρέντναπ δήλωσε ότι πέρασε πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ δύσκολη σωματική πρόκληση. "Οι συμπαίκτες μου μιλούσαν για θέατρο και μουσική και δεν είχα ιδέα. Τους μιλούσα για αθλητικά και με κοιτούσαν πολύ περίεργα. Οι 9 δεν ήξεραν καν ποιος είναι ο Χάρι Κέιν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK