Δεν πήγε στην προπόνηση λόγω... στύσης!

Αυτή την δικαιολογία δεν την έχετε ξανακούσει ποτέ! Ο Εμίλ Μπενζά δεν πήγε στην προπόνηση της Πλίμουθ γιατί είχε πάρει βιάγκρα και δεν μπορούσε να ελέγξει τις... ορμές του!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Εμίλ Μπενζά; Σπουδαίο ταλέντο κάποτε αλλά δεν έκανε την καριέρα που υπολόγιζαν οι περισσότεροι. Ο λόγος; Έκανε του... κεφαλιού του. Αποκορύφωμα μία πιπεράτη ιστορία που ακουγόταν πριν από οκτώ χρόνια η οποία, όμως, δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

Ο προπονητής του στην Πλίμουθ, Πολ Στάροκ, έγραψε την αυτοβιογραφία του κι εκεί αποκαλύπτει πως ο πρώην διεθνής επιθετικός όντως έχασε μία προπόνηση λόγω... βιάγκρα!

"Μου είπαν, με κάθε σοβαρότητα, πως ο Εμίλ πήρε βιάγκρα το προηγούμενο βράδυ και έχει ακόμα... ορέξεις, έτσι δεν μπορούσε να έρθει στην προπόνηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή η δικαιολογία έχει φτιάξει το δικό της μύθο, αλλά σας ορκίζομαι πως είναι αλήθεια! Ακόμα και για το χώρο του ποδοσφαίρου είναι μία σουρεάλ στιγμή".

Στη φωτογραφία ο προπονητής της Πλίμουθ. Δεξιά ο Μπενζά και αριστερά ο Μαρέν που το 2012 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...