Δεν πήγε στην προπόνηση λόγω... στύσης!

Αυτή την δικαιολογία δεν την έχετε ξανακούσει ποτέ! Ο Εμίλ Μπενζά δεν πήγε στην προπόνηση της Πλίμουθ γιατί είχε πάρει βιάγκρα και δεν μπορούσε να ελέγξει τις... ορμές του!

03/09/2008   Plymouth Argyle's new signings Nicolas Marin and Emile Mpenza

Nicolas Marin, Paul Storrock and Emile Mpenza

contact Rick Cowdry 302207
pic by Lucy Duval
03/09/2008 Plymouth Argyle's new signings Nicolas Marin and Emile Mpenza Nicolas Marin, Paul Storrock and Emile Mpenza contact Rick Cowdry 302207 pic by Lucy Duval 03/09/2008 PLYMOUTH ARGYLE'S NEW SIGNINGS NICOLAS MARIN AND EMILE MPENZA NICOLAS MARIN, PAUL STORROCK AND EMILE MPENZA CONTACT RICK COWDRY 302207 PIC BY LUCY DUVAL

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Εμίλ Μπενζά; Σπουδαίο ταλέντο κάποτε αλλά δεν έκανε την καριέρα που υπολόγιζαν οι περισσότεροι. Ο λόγος; Έκανε του... κεφαλιού του. Αποκορύφωμα μία πιπεράτη ιστορία που ακουγόταν πριν από οκτώ χρόνια η οποία, όμως, δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

Ο προπονητής του στην Πλίμουθ, Πολ Στάροκ, έγραψε την αυτοβιογραφία του κι εκεί αποκαλύπτει πως ο πρώην διεθνής επιθετικός όντως έχασε μία προπόνηση λόγω... βιάγκρα!

"Μου είπαν, με κάθε σοβαρότητα, πως ο Εμίλ πήρε βιάγκρα το προηγούμενο βράδυ και έχει ακόμα... ορέξεις, έτσι δεν μπορούσε να έρθει στην προπόνηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή η δικαιολογία έχει φτιάξει το δικό της μύθο, αλλά σας ορκίζομαι πως είναι αλήθεια! Ακόμα και για το χώρο του ποδοσφαίρου είναι μία σουρεάλ στιγμή".

Στη φωτογραφία ο προπονητής της Πλίμουθ. Δεξιά ο Μπενζά και αριστερά ο Μαρέν που το 2012 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK