Δεν πήγε στην προπόνηση λόγω... στύσης!

Αυτή την δικαιολογία δεν την έχετε ξανακούσει ποτέ! Ο Εμίλ Μπενζά δεν πήγε στην προπόνηση της Πλίμουθ γιατί είχε πάρει βιάγκρα και δεν μπορούσε να ελέγξει τις... ορμές του!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Εμίλ Μπενζά; Σπουδαίο ταλέντο κάποτε αλλά δεν έκανε την καριέρα που υπολόγιζαν οι περισσότεροι. Ο λόγος; Έκανε του... κεφαλιού του. Αποκορύφωμα μία πιπεράτη ιστορία που ακουγόταν πριν από οκτώ χρόνια η οποία, όμως, δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

Ο προπονητής του στην Πλίμουθ, Πολ Στάροκ, έγραψε την αυτοβιογραφία του κι εκεί αποκαλύπτει πως ο πρώην διεθνής επιθετικός όντως έχασε μία προπόνηση λόγω... βιάγκρα!

"Μου είπαν, με κάθε σοβαρότητα, πως ο Εμίλ πήρε βιάγκρα το προηγούμενο βράδυ και έχει ακόμα... ορέξεις, έτσι δεν μπορούσε να έρθει στην προπόνηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή η δικαιολογία έχει φτιάξει το δικό της μύθο, αλλά σας ορκίζομαι πως είναι αλήθεια! Ακόμα και για το χώρο του ποδοσφαίρου είναι μία σουρεάλ στιγμή".

Στη φωτογραφία ο προπονητής της Πλίμουθ. Δεξιά ο Μπενζά και αριστερά ο Μαρέν που το 2012 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.