Είκοσι πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Λίνεκερ... τα έκανε πάνω του

Ο Γκάρι Λίνεκερ διαθέτει χιούμορ αν κρίνει κανείς από το tweet που ανάρτησε με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την ημέρα που τα... έκανε πάνω του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιρλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990.

Είκοσι πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Λίνεκερ... τα έκανε πάνω του

Τότε, ο Γκάρι Λίνεκερ είχε δηλώσει ότι υπέφερε από ενοχλήσεις στο στομάχι, αλλά δεν είχε παραδεχθεί ότι τα είχε... κάνει πάνω του, ενώ ο Μπόμπι Ρόμπσον είχε εξηγήσει: "Ταλαιπωρείται από κράμπες στο στομάχι ή κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να του ρίξουμε μια ματιά εντός των επόμενων ημερών".

Είκοσι χρόνια αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα το 2010, ο σπουδαίος Άγγλος επιθετικός είχε πει στο BBC: "Δεν το έχω παραδεχτεί ποτέ αλλά είναι αλήθεια. Ήταν ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει καταγραφεί στην κάμερα, όμως αν δεν γνωρίζεις (τί έχει συμβεί) δεν μπορείς να ξέρεις.

Δεν αισθανόμουν πολύ καλά στην ανάπαυλα αλλά συνέχισα. Η μπάλα πήγε προς την αριστερή πλευρά, προσπάθησα να κάνω τάκλιν σε κάποιον, τέντωσα το πόδι μου και μετά άφησα τον εαυτό μου να ανακουφιστεί.

Ήμουν πολύ τυχερός που έβρεχε εκείνο το βράδυ και μπορούσα να κάνω κάτι για να μη φανεί. Ήταν κάτι το τραγικό που έτυχε να συμβεί. Πόσες λεπτομέρειες θέλεις ακόμα;

Είναι αλήθεια. Ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι μας στο Μουντιάλ του 1990 απέναντι στην Ιρλανδία. Μπορείτε να με δείτε να τρίβομαι στο χορτάρι σαν σκυλί. Ήταν η πιο απαίσια εμπειρία της ζωής μου".

Δείτε το περιστατικό:

Ο Γκάρι Λίνεκερ μπορεί να βίωσε την πιο απαίσια εμπειρία της ζωής του, ωστόσο ακριβώς 25 χρόνια αργότερα αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να το δημοσιοποιεί στα social media.

Το tweet του

News 24/7

24MEDIA NETWORK