Πρεμιερλιγκάτος φορ άλλαξε δύο ομάδες σε 11 ημέρες!

Ούτε δύο εβδομάδες πρόλαβε να συμπληρώσει στη Γουλβς που εξασφάλισε την άνοδο ο Μπενίκ Αφομπέ. Μία που υπέγραψε και μία που πουλήθηκε στην υποβιβασμένη Στόουκ.

Πόσες ομάδες θα μπορούσε ν' αλλάξει ένας ποδοσφαιριστής σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων; Ο Μπενίκ Αφομπέ, που έχει παίξει -μεταξύ άλλων- στην Άρσεναλ, σάς έχει την απάντηση.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός πήρε μεταγραφή στη νεοφώτιστη Γουλβς την πρώτη ημέρα του Ιούνη, έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων, ερχόμενος απ' την Μπόρνμουθ. Ως εδώ, όλα καλά.

Στο ίδιο σημείο ωστόσο μπήκε στην κουβέντα και η Στόουκ Σίτι. Οι άνθρωποι της οποίας πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Αφομπέ στο συμβόλαιό του, χτύπησαν την πόρτα των "λύκων" και κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Η συμφωνία των δύο ομάδων "κλείδωσε" στα 12 εκατομμύρια, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και σε διάστημα 11 ημερών πήρε μεταγραφή σε δεύτερη ομάδα.

Με τέτοια συχνότητα ούτε οι... αδερφές Καρντάσιαν αλλάζουν τους συντρόφους τους!

Η ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΟΥΛΒΣ ΚΑΙ ΣΤΟΟΥΚ:

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.