Τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές για δολοφονική αγκωνιά!

Ο Κάλβιν Άντριου χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο σε αγώνα για την League One και δεν έγινε αντιληπτός από τον διαιτητή. Τιμωρήθηκε όμως με 12 αγωνιστικές ύστερα από χρήση video!

Αυτό θα πει εξοντωτική τιμωρία! Ο επιθετικός της Ρότσντεϊλ Κάλβιν Άντριου έβγαλε το... άχτι του απέναντι στον αμυντικό της Όλνταμ, Πίτερ Κλαρκ, στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομαδων στις 29 Οκτωβρίου και μπορεί να τη... γλίτωσε την ώρα του ματς όμως αυτό αποδείχτηκε μπούμερανγκ για τον ίδιο.

Και αυτό γιατί η FA τον κάλεσε σε απολογία βλέποντας το video με την αντιεπαγγελματική του ενέργεια, ο παίκτης παραδέχτηκε το σφάλμα του, όμως αντί να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές (αυτό προβλέπεται συνήθως), θα δει από τις... εξέδρες τα επόμενα 12 ματς!

Μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του ενώ είναι εντυπωσιακό πως στα 12 χρόνια καριέρας του δεν είχε αποβληθεί σε κανένα από τα 320 ματς που είχε αγωνιστεί...

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!