Το γκολ της χρονιάς είναι το... αυτογκόλ της χρονιάς

H FC United του Μάντσεστερ δεν είναι η... γνωστή ομάδα της πόλης. Μπορεί να γίνει ο παίκτης της όμως Νέιθαν Λοβ, που με ένα απίθανο σουτ πίσω από το κέντρο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το γκολ της χρονιάς είναι το... αυτογκόλ της χρονιάς

Τα φώτα της πόλης του Μάντσεστερ έχουν πέσει στις δύο μεγάλες ομάδες της Premier League, Γιουνάιτεντ και Σίτι. Παρόλα αυτά, η πόλη έχει να επιδείξει και την FC United, ημιεπαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στην έκτη κατηγορία πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα του Μάντσεστερ αντιμετώπιζε την Γκλόστερ Σίτι και επιφύλασσε ένα επικό comeback στους οπαδούς της. Ενώ βρισκόταν με 2-0 πίσω στο σκορ, έκανε την 3-2, με το τελευταίο γκολ να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για γκολ της χρονιάς!

Στο 86ο λεπτό ο Νέιθαν Λοβ πήρε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο και αφού είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να βρίσκεται εκτός εστίας, δοκίμασε το πόδι του χωρίς να έχει περάσει καν τη γραμμή του κέντρου. Η μπάλα κατευθύνθηκε με ακρίβεια στο αντίπαλο τέρμα, τη στιγμή που ο αντίπαλος τερματοφύλακας επιχειρούσε να αντιδράσει.

Έχασε όμως την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο 20χρονος σημείωσε ένα απίστευτο γκολ αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK