Πρόταση μισό εκατομμύριο σε ποδοσφαιριστή για να μπει σε ριάλιτι!

Ένα από τα δημοφιλέστερα ριάλιτι στην Αυστραλία έκανε πρόταση ύψους 500.000 λιρών σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή για να συμμετέχει στο νέο κύκλο επεισοδίων. Το "κακό παιδί" των γηπέδων όμως αρνήθηκε.

Ο Τζόι Μπάρτον μόλις στέρησε από τους δημοσιογράφους στην Αγγλία την ευκαιρία να γράφουν... χιλιάδες θέματα για πάρτι του.

Το ριάλιτι "I'm A Celebrity" πάει Αυστραλία και έκανε πρόταση 500.000 λιρών στον Άγγλο ποδοσφαιριστή ο οποίος ωστόσο απάντησε δυστυχώς αρνητικά.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μπάρτον ήταν ένα από τα πιο "κακά παιδιά" στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σίγουρα, κλεισμένος μέσα σ' ένα σπίτι, οι κάμερες 24 ώρες την ημέρα θα έγραφαν φοβερά πράγματα με τα καμώματα του Άγγλου!

Ο Μπάρτον που έχει αποκλειστεί από το ποδόσφαιρο για 18 μήνες με κατηγορίες παράνομου στοιχήματος για να παίξει στο ριάλιτι ζήτησε 1.000.000 λίρες.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.