Ρίο Φέρντιναντ, ο νέος... Μάικ Τάισον!

Ρίο Φέρντιναντ ευχόμαστε από καρδιάς να μας... τρολάρεις και να μην το εννοείς ότι θα γίνεις επαγγελματίας πυγμάχος! Ναι, ο σκληροτράχηλος παλαίμαχος αμυντικός ανακοίνωσε την απόφασή του να μπει στο ρινγκ και να παίξει μποξ.

Ρίο Φέρντιναντ, ο νέος... Μάικ Τάισον!

Η ποδοσφαιρική κοινωνία είναι εξαιρετικά μπερδεμένη τις τελευταίες ώρες μην ξέροντας πώς να αντιδράσει στην απόφαση του Ρίο Φέρντιναντ να γίνει επαγγελματίας μποξέρ. Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας σόκαρε τον κόσμο με τη νέα σελίδα που θέλει να ανοίξει στην αθλητική του καριέρα.

Ο Ρίο στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως είναι χρόνια "ερωτευμένος" με το μποξ και δουλεύοντας τα τελευταία με επαγγελματίες του είδους πείστηκε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του.

Ο 38χρονος αμυντικός δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε και πού θα πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο, ωστόσο κορυφαίοι promoter στο Νησί αναφέρουν ότι ο Φέρντιναντ δεν θα παίξει επαγγελματικό αγώνα, αλλά θα συμμετέχει σ' ένα σόου με πυγμαχία.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιρικού αναλυτή του BBC δεν προκύπτει οτιδήποτε που να αφορά διαφημιστικό τρικ, αλλά κανονική προετοιμασία για κανονικό αγώνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK