Σίτι και Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας!

Σίτι και Γιουνάιτεντ δίνουν αιώνια μάχη για την ποδοσφαιρική κυριαρχία στην πόλη τους όμως το απάνθρωπο τρομοκρατική χτύπημα στην πόλη του Μάντσεστερ τις έκανε μια γροθιά! Διαβάστε για την κοινή πρωτοβουλία τους ώστε να βοηθήσουν τα θύματα της πρόσφατης αιματηρής επίθεσης στην πόλη.

Σίτι και Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας!

Η τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στην "Manchester Arena" (αμέσως μετά το φινάλε της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε) άφησε πίσω 22 νεκρούς και 64 τραυματίες και πάνω απ'όλα μία πόλη, το Μάντσεστερ, σε κατάσταση σοκ, από το φρικτό πρόσωπο της τυφλής βίας που θέλησε να δείξει για ακόμα μία φορά η τρομοκρατία.

Παρά το σοκ πάντως που υπέστη η πόλη της βορειοδυτικής Αγγλίας, όχι μόνο δεν λύγισε αλλά εμφανίζεται πιο ενωμένη από ποτέ, με τις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ να στέκονται η μία δίπλα στην άλλη (υπήρχε και συγχαρητήρια τιτίβισμα από πλευράς Σίτι για την κατάκτηση του Europa από την Γιουνάιτεντ) και να ενισχύουν με μοναδικό τρόπο τα θύματα της επίθεσης.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) οι διοικήσεις των δύο συλλόγων ήρθαν σε συμφωνία και μέσω του ιδρύματος με την ονομασία "We Love Manchester Emergency Fund" θα καταθέσουν από κοινού το ποσό του 1.000.000 λιρών με σκοπό τη στήριξη τις οικογένειες των ανθρώπων που επλήγησαν από το τρομοκρατικό χτύπημα.

Συνολικά, το ποσό που έχει μαζευτεί μέχρι στιγμής για την ενίσχυση των θυμάτων έχει ξεπεράσει τις 3.000.000 λίρες, δείγμα της μεγάλης ανταπόκρισης από πλευράς κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK