Σοκαριστικός τραυματισμός στην Αγγλία

Δεν μπορούσε να «πιστέψει» κανείς στα μάτια του το «φρικτό» τραυματισμό που σημειώθηκε στην Αγγλία στο παιχνίδι της Κόλτσεστερ ενάντια στη Λούτον με το διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το ματς.

Το ρολόι έδειχνε μόλις δύο λεπτά παιχνιδιού ανάμεσα στη Κόλτσεστερ και τη Λούτον, όταν όλοι βίωσαν έναν από τους πιο «σκληρούς» τραυματισμούς που έχουν σημειωθεί στα επαγγελματικά γήπεδα.

Ο μέσος της φιλοξενούμενης ομάδας Λουκ Μπέρι υπέστη έναν τόσο σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε διακοπή εννέα ολόκληρων λεπτών του ματς, με τον διαιτητή να στέλνει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Ο μεγάλος άτυχος ποδοσφαιριστής  πήγε να πάρει τη κεφαλιά πριν «προσγειωθεί» με λάθος τρόπο στο έδαφος, «παγώνοντας» τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους αντιπάλους.

Το πόδι του 25χρονου λέγεται από τους φιλάθλους ότι «κρεμόταν» από τη λάθος πλευρά και αυτό επιβεβαιώνουν και οι εικόνες του Μπέρι, ο οποίος «σφαδάζει» ξαπλωμένος στο γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS ΤΗΣ ΛΟΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙ:

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙ:

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.