Στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς ο πιο... τροφαντός ποδοσφαιριστής!

Τον γνωρίσαμε ως το πιο "γεμάτο" παίκτη του κόσμου! Στα 36 του χρόνια όχι μόνο δεν τον έχει πάρει η κάτω βόλτα, αλλά ο Αντεμπαγιό Ακινφέουα βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στην Αγγλία (VIDEO).

Wycombe Wanderers' Adebayo Akinfenwa, centre, and Wycombe Wanderers' Garry Thompson, right, applaud the away fans before the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Adebayo Akinfenwa AP IMAGES

Τον λένε Αντεμπαγιό Ακινφέουα και έχει τρεις αγάπες. Το ποδόσφαιρο, το γυμναστήριο και το... κοτόπουλο! Εμείς τον γνωρίσαμε πάντως ως το πιο... τροφαντό παίκτη στον κόσμο, ο οποίος παρά τα κιλά του σκοράρει ασταμάτητα.

Στις 10 Μαίου θα κλείσει τα 36 του χρόνια κι αν κάποιοι νομίζατε πως αυτό θα επηρεάσει την καριέρα του, γράψτε λάθος! Ο Ακινφέουα όχι μόνο παίζει βασικός στην Γουίκομ, αλλά ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στην κατηγορία (League Two).

Φέτος μετρά 41 συμμετοχές, 17 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα με την ομάδα του δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, να διεκδικεί την άνοδο!

Πέραν των επίσημων βραβείων, ο Ακινφέουα είναι ο αγαπημένος των νεαρών φίλων του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού τον ψήφισαν με διαφορά... χιλιομέτρων ως τον καλύτερο παίκτη στην League Two στο πιο γνωστό περιοδικό για πιτσιρικάδες στο "νησί".

Είδατε τελικά που τα κιλά δεν τον εμπόδισαν να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK