Στο Λίβερπουλ βρήκαν εξωπραγματικό τρόπο να υποστηρίξουν την ομάδα τους

Έχεις βαρεθεί να πανηγυρίζεις τα γκολ της ομάδας σου, φωνάζοντας από τη χαρά σου ή κουνώντας το κασκόλ σου στο γήπεδο; Οι οπαδοί του Λίβερπουλ σου δίνουν τη λύση. Μόνο που θα χρειαστεί να είσαι λιγάκι... γυμνασμένος (PHOTOS).

Στο Λίβερπουλ βρήκαν εξωπραγματικό τρόπο να υποστηρίξουν την ομάδα τους

Η πόλη του Λίβερπουλ δεν έχει να "καυχιέται" μόνο για τις δύο μεγάλες ομάδες της, την συνονόματη Λίβερπουλ και την Έβερτον δηλαδή. Υπάρχουν και οι μικρότερες που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά γήπεδα της περιοχής, προσφέροντας κι αυτές με τη σειρά τους χαρές και συγκινήσεις.

Αυτή τη φορά όμως, εκτός από θετικά συναισθήματα, προκάλεσαν και το αίσθημα της απορίας για τον τρόπο που ένας οπαδός ανακάλυψε, ώστε να πανηγυρίσει το γκολ του συλλόγου του.

Η Σίτι του Λίβερπουλ είναι μία ομάδα που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα του "λιμανιού" και αποτέλεσε τον σύλλογο που σημειώθηκε η πιο αστεία υποστήριξη φιλάθλου προς τους παίκτες. Τα χρώματα του κλαμπ είναι μωβ, ένας φίλος δεν βρήκε το κασκόλ του στο σπίτι και έτσι σκαρφίστηκε να κάνει κάτι... κορυφαίο.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του αγώνα της ερασιτεχνικής ομάδας, ανάμεσα στο κοινό εμφανίστηκε στη κορυφή ένας μωβ κάδος, υποβασταζόμενος από δυο χέρια που τον κουνούσαν πέρα-δώθε.

Όπως δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυτες " Εντόπισα τον κάδο, επειδή ακούστηκε μία δυνατή φωνή που συνοδεύτηκε με άφθονο γέλιο και τότε όλοι συνέχισαν να τραγουδάνε συνθήματα με αυτόν πάνω από τα κεφάλια τους. Δεν έχω δει ξανά κάτι πιο τρελό, παρότι μπορείς να δεις περίεργα πράγματα κατά καιρούς στα ερασιτεχνικά γήπεδα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΔΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK