Για κάθε νίκη που οδηγεί στην άνοδο, δώρο μία... κατσίκα!

Η Σάντερλαντ άρχισε εντυπωσιακή τη φετινή Ligue 1 και ένας φανς της ομάδας αποφάσισε να ανταμείψει προπονητή και παίκτες κάνοντας δώρο μία κατσίκα για κάθε νίκη των "μαύρων γάτων". Διαβάστε το story!

Για κάθε νίκη που οδηγεί στην άνοδο, δώρο μία... κατσίκα!

Στη συνείδηση των περισσοτέρων φίλων του αγγλικού ποδοσφαίρου η Σάντερλαντ είναι ομάδα επιπέδου Premier League ωστόσο η κατηφόρα που πήρε τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την εξοστράκισε από τα μεγάλα σαλόνια αλλά την έστειλε στην τρίτη κατηγορία, ήτοι στην League 1.

Φέτος κάτι δείχνει πως πάει να... αλλάξει αφού οι "μαύρες γάτες" παραμένουν αήττητες στις πρώτες επτά αγωνιστικές με απολογισμό 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και ένας φίλος τους αποφάσισε να ανταμείψει όλη την ομάδα με έναν ασύλληπτο τρόπο!

Ουσιαστικά με ένα δώρο που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, με τη Σάντερλαντ να κάνει γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter πως υπάρχει "ανώνυμος " φίλαθλος που κάνει δώρο στην ομάδα από μία κατσίκα για κάθε "τρίποντο" στο πρωτάθλημα.

Ο αποστολέας του δώρου υπογράφει ως "Langham Lad" και συνοδεύει την κάθε κατσίκα με διάφορα σημειώματα, μέσω των οποίων ευχαριστεί τον προπονητή Τζακ Ρος και τους παίκτες για τις επιτυχίες.

Τα σημειώματα μάλιστα δεν είναι "στεγνά" καθώς τους ζητάει η κάθε κατσίκα-δώρο να παραδοθεί σε κάποια οικογένεια που μπορεί την έχει ανάγκη.

"Μία κατσίκα είναι ένα εκπληκτικό δώρο. Μία κατσίκα μπορεί να παρέχει τροφή για μία οικογένεια και αν τραφεί και πουληθεί μπορεί να αποφέρει χρήματα.

Το να χαρίζεις μία κατσίκα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δείξεις πως σκέφτεσαι το μέλλον μίας οικογένειας", είναι ένα από τα αρκετά ευφάνταστα λόγια που εμπεριέχονται στα καρτελάκια που συνοδεύουν τα συμπαθή μηρυκαστικά.

Ευχή όλων φυσικά στο "Στάδιο του Φωτός" είναι οι κατσίκες να αυξάνονται καθώς κάτι τέτοιο θα σημαίνει πως η Σάντερλαντ θα αρχίσει να πλησιάζει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ... Όπου κατσίκα και νίκη για τις "μαύρες γάτες"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK