Τα 52'' του Καντονά για το Μάντσεστερ που θα σε κάνουν να βουρκώσεις

Η αντίδραση του μεγάλου Ερίκ για τα όσα βίωσε το Μάντσεστερ τις προηγούμενες ώρες είναι συγκλονιστική.

Ο Ερίκ Καντονά δεν είναι άλλος ένας που μίλησε για την τραγωδία στο Μάντσεστερ. Ο παλαίμαχος Γάλλος, ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ επί μια 5ετία, είναι συνδεδεμένος με την πόλη και τους ανθρώπους. Είναι, όπως και ο ίδιος λέει, ένας εξ αυτών.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο 50χρονος σήμερα Καντονά βγάζει το συναίσθημα που αναβλύζει από μέσα του. Ένα ταυτόχρονα συναίσθημα πίκρας και συμπόνιας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα. Ακόμη μια "τυφλή" επίθεση σ' ένα συναυλιακό χώρο.

 

"Η σκέψη μου είναι στα θύματα και στους τραυματίες. Στα παιδιά, στους νέους, στους ενήλικες. Στις οικογένειά τους, στους φίλους τους. Σε όλους, σε όλους σας, σε όλους μας.

Η σκέψη μου είναι σε αυτήν την πόλη, το Μάντσεστερ, και στους ντόπιους που αγαπώ βαθιά.

Η σκέψη μου είναι σε αυτή τη χώρα, την Αγγλία, και στους Άγγλους που αγαπώ βαθιά.

Υποφέρω μαζί σας, η καρδιά μου είναι μαζί σας.

Πάντα νιώθω δίπλα σας", ανέφερε ο Καντονά.

AP Photo/Domenico Stinellis

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!