Θρήνος στην Αγγλία με το χαμό του μικρού Μπράντλεϊ

Ο 6χρονος Μπράντλεϊ Λόουερι, ο οποίος άγγιξε τις καρδιές όλου του αθλητικού πλανήτη με τον αγώνα του κατά του καρκίνου, έφυγε από τη ζωή και βύθισε άπαντες σε θλίψη.

Θρήνος στην Αγγλία με το χαμό του μικρού Μπράντλεϊ

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν για τους φανς του αγγλικού ποδοσφαίρου η αγαπημένη "μασκότ της Premier League" καθώς στο πρόσωπό του έβλεπαν μία παιδική ψυχή που αρνιούταν να το βάλει κάτω και να παραδοθεί.

Θρήνος στην Αγγλία με το χαμό του μικρού Μπράντλεϊ

Δυστυχώς όμως η μάχη με τον καρκίνο ήταν άνιση και δεν μπορούσε να κερδηθεί με τίποτα από τον Μπραντ Λόουερ όσο μαχητής στην καρδιά και πολεμιστής στην ψυχή και αν ήταν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μία ημέρα αφότου έπεσε σε κώμα και μία εβδομάδα μετά από αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του (είχε δηλώσει "παρών" ο διεθνής Άγγλος φορ Τζερμέιν Ντεφόου που είχε αναπτύξει μία φιλική σχέση μαζί του), ο 6χρονος που είχε συγκινήσει όλο τον πλανήτη έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα το θλιβερό νέο του χαμού του το κοινοποίησαν οι γονείς του μέσω της σελίδας που έχουν αφιερώσει στο Facebook για τον μικρό Άγγλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ:

"Το γενναίο αγόρι μου πήγε στους αγγέλους σήμερα 07/07/17 στις 13:35, στα χέρια της μαμάς και του μπαμπά, περιστοιχισμένο από την οικογένειά του.

Ήταν ο μικρός υπερήρωάς μας και έβαλε τα δυνατά του, αλλά τον είχαν ανάγκη αλλού.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο στενοχωρημένοι είμαστε.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τα καλά λόγια.

Κοιμήσου μωρό μας και πέτα ψηλά με τους αγγέλους".

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ TWEETS ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK