Το πιο γκαφατζίδικο γκολ της χρονιάς ανήκει στην Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπράιτον στο ντέρμπι κορυφής της Championship χάρη σε ένα γκολ για... Όσκαρ. Δείτε το VIDEO!

Το πιο γκαφατζίδικο γκολ της χρονιάς ανήκει στην Νιούκαστλ!
© CAMERASPORT VIA GETTY IMAGES

Η Μπράιτον πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 14' και με το ματς να ετοιμάζεται να μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειχνε να βρίσκεται κοντά σε μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής της Championship, που την εκτόξευε στους 74 βαθμούς και θα άφηνε την Νιούκαστλ στους 70'.

Για μία ακόμα φορά όμως το ποδόσφαιρο απέδειξε για ποιο λόγο αποκαλείται ο "βασιλιάς των σπορ", με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να φέρνει τα πάνω-κάτω μέσα σε 10 λεπτά: στο 80' ισοφάρισε και στο 89' έκανε την ολική ανατροπή που έφερε εκείνη στην κορυφή με 73 βαθμούς και στο +2 από την αντίπαλό της.

Το πιο γκαφατζίδικο γκολ της χρονιάς ανήκει στην Νιούκαστλ!
© PA

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο πάντως της ανατροπής είναι πως ξεκίνησε με τον πλέον απίστευτο τρόπο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς: με τις "καρακάξες" να κάνουν το 1-1 σε μία φάση που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και απομάκρυνση της μπάλας, ο Κριστιάν Ατσού επιχείρησε το μακρινό σουτ αλλά έκανε στραβοκλωτσιά, ο Ντάριλ Μέρφι προσπάθησε να την βρει αλλά απέτυχε και τότε αυτή χτύπησε στο παπούτσι του Μο Ντιαμέ, πήρε ύψος και κρέμασε τον γκολκίπερ της Μπράιτον. Ένα γκολ που σπάνια συναντάμε στα γήπεδα αλλά που επιβεβαιώνει τη ρήση "αν έχεις τύχη διάβαινε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK