Το πιο κακό παιδί του ποδοσφαίρου τελειώνει με τα δικαστικά και αναλαμβάνει προπονητής!

Έμπλεξε με το νόμο εξαιτίας στοιχηματισμού, αρνήθηκε να μπει σε ριάλιτι γιατί δεν του έδωσαν 1.000.000 λίρες. Είδε και απόειδε το πιο κακό παιδί του ποδοσφαίρου και τελικά θα γίνει προπονητής σε αγγλική ομάδα.

Την 1η Ιουνίου ο Τζόι Μπάρτον θα είναι ελεύθερος ν' ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο και η επιστροφή του θα γίνει με τρόπο εντυπωσιακό.

Κυρίες και κύριοι ο άνθρωπος που κορόιδεψε τον Ζλάταν για τη μύτη του θα γίνει προπονητής, καθώς συμφώνησε ν' αναλάβει την Φλίτγουντ Τάουν.

Ο πρώην παίκτης της Σίτι είχε κατηγορηθεί για στοιχηματισμό, καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο είχε ποντάρει σε 1260 αγώνες από το 2006 μέχρι το 2016. Η δικαστική αυτή περιπέτεια του επέφερε τιμωρία η οποία λήγει την 1η Ιουνίου.

Ο Μπάρτον, πάντως, πριν την προπονητική είχε δεχθεί πρόταση να μπει σ' ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι στην Αγγλία, ωστόσο αρνήθηκε αφού δεν τον ικανοποίησαν οικονομικά από την παραγωγή. Ζητούσε 1.000.000 λίρες...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!