Τρεις "χυλοπίτες" από Ολυμπιακό, υπέγραψε στην Πάλας

Ούτε μία, ούτε δυο. Τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ Φλαμινί, αλλά τελικά υπέγραψε στην Premier League.

Στις αρχές Αυγούστου ο Ολυμπιακός αν ήθελε πατούσε το... κουμπί και ενεργοποιούσε την έξυπνη "βόμβα" Φλαμινί. Ο Γάλλος μέσος είχε ρίξει κάτω από το 1.000.000€ τις ετήσιες απολαβές του και το μόνο που απέμενε ήταν το "ΟΚ" από την πλευρά των ερυθρολεύκων.

Στη θέση του τελικά προτιμήθηκε ο Γάλλος (που παίζει με την εθνική ομάδα του Τόγκο) Αλεξί Ρομαό. Βέβαια ο μανατζερικός μύθος αναφέρει πως και τον Σεπτέμβριο υπήρξαν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών χωρίς όμως να προχωρήσει το deal.

Ο Φλαμινί πάντως δεν έμεινε μπουκάλα και βρήκε συμβόλαιο στην Premier League υπογράφοντας στην Κρίσταλ Πάλας για ένα χρόνο.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!