Τζος Μόρις, ο νέος Βάρντι!

Η Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ πάει... τρένο στην Αγγλία και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Τζος Μόρις, που για πολλούς θεωρείται ο επόμενος Τζέιμι Βάρντι μιας και σκοράρει ασταμάτητα (VIDEOS).

Τζος Μόρις, ο νέος Βάρντι!
Josh Morris NORTHCLIFFE MEDIA LTD.

Ποτέ δεν είναι αργά. Ακόμα και σε σχετικά προχωρημένη ηλικία είναι πιθανό να κάνεις καριέρα, αρκεί να έχεις δίπλα σου και τον παράγοντα τύχη. Στην περίπτωση του Βάρντι, πήρε μεταγραφή στην Λέστερ, ανέβηκε μαζί της στην Premier League και στο τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα στα 29 στη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων δεκαετιών!

Τώρα ένα νέο... φρούτο έχει κάνει την εμφάνιση του στα αγγλικά γήπεδα. Ο λόγος για τον Τζος Μόρις που αγωνίζεται στην League One για λογαριασμό της Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του από το πουθενά βρίσκεται στην κορυφή, με τον ίδιο να μετρά 12 γκολ σε 13 συμμετοχές!

Ο 25άχρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπλάκμπερν, δόθηκε δανεικός σε Γιόβιλ, Ρόδεραμ, Καρλάιλ, Φλίτγουντ Τάουν ( από εκεί απέκτησε τον Βάρντι η Λέστερ) και Μπράντφορντ για να καταλήξει ως ελεύθερος το καλοκαίρι στην Σκάνθορπ.

Ας δούμε σε βίντεο ορισμένα από τα κατορθώματα του:





News 24/7

24MEDIA NETWORK