Βρε Ραϊόλα, βαλτός από τον Μουρίνιο είσαι...

"Φωτιά" πήρε το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τον κολλητό του "Μου", Μίνο Ραϊόλα, να κάνει πέσιμο στον Γκουαρδιόλα! "Δεν έχεις αρχ...", του είπε.

Βρε Ραϊόλα, βαλτός από τον Μουρίνιο είσαι...
Ιμπραχίμοβιτς Γκουαρδιόλα Μουρίνιο © ACTION IMAGES / CORDON PRESS

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ειδικότερα αυτός που ψωνίζει συχνά και... ακριβά. Στην δική μας περίπτωση ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε μεγάλο τζίρο το καλοκαίρι στον Ραϊόλα, παίρνοντας στην Γιουνάιτεντ τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογκμπά.

Θέλοντας λοιπόν να ξεπληρώσει εν μέρει τον καλό του φίλο Ζοζέ, πήρε μέρος στα mind games του Πορτογάλου, βάζοντας φωτιά στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και στην πρίζα τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό έσταζαν δηλητήριο: "Ο Γκουαρδιόλα; Δεν είχε τα αρχ... να κάτσει κάτω και να μιλήσει μαζί μου. Τέτοιοι τύποι δεν μου αρέσουν καθόλου. Δεν είναι πως τον μισώ, απλά δεν τον πάω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Καλός προπονητής δεν λέω, αλλά το ποδόσφαιρο του μου φέρνει... νύστα".

Η κόντρα των δυο ανδρών ξεκίνησε την εποχή που ο Ιμπραχίμοβιτς πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ο Γκουαρδιόλα τσακώθηκε με Σουηδό επιθετικό και μάλιστα οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν για αρκετούς μήνες.

Στο τέλος της σεζόν 2009-2010 ο παίκτης αποχώρησε για την Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK