Από "κομμένος" στην ευρωλίστα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν βρήκε τον κεντρικό χαφ που ήθελε και για να μην "τρέχει" επέλεξε να συμπεριλάβει τον Έρικ Μοράν στα πλάνα του για τους ομίλους του Champions League. Σεντόνι από την τηλεόραση για τον Αλμπάνη.

Έψαχνε εναγωνίως χαφ που θα πλαισιώσει τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Άλεφ. Κυνήγησε δυο - τρεις καλές περιπτώσεις ως την τελευταία στιγμή. Εξ ανάγκης όμως, αν χρειαστεί, θα βολεύτεί με τον Έρικ Μοράν.

Ο Ισπανός ξέμεινε στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, χωρίς εναλλακτικές επιλογές στον κεντρικό άξονα, τον δήλωσε στη λίστα που εστάλη στην UEFA για τους αγώνες της ΑΕΚ στον όμιλο του Champions League. Θα τον χρησιμοποιήσει φυσικά, μόνο αν πρέπει. Για να έχει ωστόσο το κεφάλι του ήσυχο, τον έχει ενεργό.

Αντίθετα με ό,τι συνέβη με τον λαβωμένο Χρήστο Αλμπάνη. Ο οποίος έμεινε εκτός λίστας για... χάρη του Γιάννη Γιαννιώτα. Λογικό...

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!