Ψυχάρες επιπέδου Champions League!

H AEK πήγε κόντρα στη... γκίνια των τραυματισμών, έπαιξε με 10 παίκτες σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο και πήρε αποτέλεσμα στη Σκωτία επί της Σέλτικ 1-1! Οι πρωταθλητές με σκόρερ τον αναγεννημένο Βίκτωρα Κλωναρίδη θα παίξουν το μέλλον τους στο UCL μπροστά στον κόσμο τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ψυχάρες επιπέδου Champions League!

Στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν η πρωταθλήτρια ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει στο "Σέλτικ Παρκ", αφήνοντας με το τελικό 1-1 ορθάνοιχτη την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, την οποία θα παίξει μπροστά στον κόσμο της στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη.

Η Ένωση ήταν άριστα στημένη στο τακτικό κομμάτι και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ εξαιτίας του γκολ του ΜακΓκρέγκορ στο 17' δεν κατέρρευσε και κοίταξε στα μάτια τους Σκωτσέζους που έπαιξαν το έκτο επίσημο ματς τους...

Το γκολ της ισοφάρισης για τον "δικέφαλο" ήρθε στο 44' χάρη στον αναγεννημένο διά χειρός Μαρίνου Ουζουνίδη, Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη ασίστ του Λόπες και με βολίδα νίκησε τον Γκόρντον.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τρίτο ευρωπαϊκό γκολ του Κλωναρίδη (όλα εκτός έδρας) στην καριέρα του και η παράδοση που τον κυνηγάει συνεχίστηκε με τρία στα τρία πλέον, καθώς όταν σκοράρει οι ομάδες του δεν χάνουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε τα πάντα να χαλάσουν, όταν ο διαιτητής στη Σκωτία απέβαλλε άδικα τον Κώστα Γαλανόπουλο με δεύτερη κίτρινη... φάντασμα στο 57'.

Η ΑΕΚ, όμως, συνέχισε τη σωστή τακτική προσέγγιση, δεν έχασε το μυαλό της και στο τέλος πανηγύρισε το 1-1 που την κάνει να ελπίζει "δυνατά" για την πρόκριση μέσα στην Αθήνα.

Για την ΑΕΚ, εκτός από την αποβολή του Κώστα Γαλανόπουλου, επισημαίνουμε πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού ένιωσε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός ο Μπογέ, γεγονός που σήμαινε ότι οι "κιτρινόμαυροι" πρόσθεσαν και τρίτη απώλεια σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί με αυτές των Τσιγκρίνσκι και Μάνταλου.

ΟΙ 11ΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

ΣΕΛΤΙΚ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ (77' Σινκλέρ), Χέντρι, Άγιερ, Τίερνι, Μπράουν, Εντσάμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς (63' Γκρίφιθς), ΜακΓκρέγκορ, Εντουάρ

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας (66' Αλέφ), Κλωναρίδης (80' Γκάλο), Μπογιέ, Λιβάγια (77' Πόνσε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK