Τι συμβαίνει με τη μετάδοση του ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ

Οι ώρες πριν από τη σέντρα στη Μόσχα για το ΤΣΣΚΑ–ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα και η ρεβάνς δεν έχει βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη. Πιέζουν και οι "κιτρινόμαυροι" για να μεταδοθεί ο αγώνας στην Ελλάδα.

Τι συμβαίνει με τη μετάδοση του ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ

Συνεχείς είναι διαπραγματεύσεις των Ρώσων με την Ελλάδα και τα εδώ κανάλια για να αναλάβει κάποιο τη μετάδοση της ρεβάνς της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Το ματς δεν έχει βρει τηλεοπτική "στέγη", ενώ παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή για να πάρει κάποιος το δικαίωμα έχει πέσει στις 35.000 ευρώ.

Η Ένωση πιέζει διακριτικά με τον τρόπο της να πάρει κάποιο από τα συνδρομητικά τον αγώνα, αφού χιλιάδες είναι οι φίλοι της ΑΕΚ που στρέφονται στην ΠΑΕ, ρωτώντας το τι μέλλει γενέσθαι.

Βασική σημείωση στο τηλεοπτικό κομμάτι του ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΑΕΚ είναι ότι μπορεί ένα κανάλι που είναι διατεθειμένο να δώσει τις 35.000 ευρώ ή ένα άλλο ποσό αν η τιμή πέσει τελικά κι άλλο, να πάρει τα δικαιώματα και ελάχιστα λεπτά πριν τη σέντρα.

Λίγο μετά τις 19:00, νεότερη πληροφορία από τη Ρωσία αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι της NOVA κάνουν μία τελευταία επαφή με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, μήπως τελικά μεταδοθεί ο αγώνας.

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK