Το "κόψιμο" του Μοράν είχε τη σημασία του

O Ουζουνίδης έδειξε την... πόρτα εξόδου στον Ισπανό χαφ προκειμένου να μπει από την ίδια ένας κεντρικός χαφ που θα πλαισιώσει τον Σιμόες στον άξονα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Έρικ Μοράν EUROKINISSI

Η αποστολή της ΑΕΚ για την πρώτη μάχη απέναντι στη Βίντι έχει 21 ποδοσφαιριστές. Ακόμη και ο Χρήστος Γιούσης βρήκε χώρο σ' αυτήν, ξέχωρα από τον Έντερ Λόπες που πρόλαβε.

Λείπουν, όπως αναμενόταν, ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι και οι τραυματίες Μπογέ - Αλμπάνης, για τον οποίο μάλιστα τα μαντάτα ήταν άσχημα (θλάση β' βαθμού στον τετρακέφαλο και απουσία 4-6 εβδομάδων). Ταυτόχρονα όμως λείπει κι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να μπει στο αεροπλάνο για την Ουγγαρία. Ήταν διαθέσιμος, αλλά "κόπηκε". Ένας ποδοσφαιριστής που μοιάζει πλέον να μην υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έρικ Μοράν ήταν υγιής, αλλά αυτός που "έφαγε πόρτα". Διότι δεν ταιριάζει στον Έλληνα προπονητή και -όπως όλα δείχνουν- θα έχει την τύχη του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που έχει ειδοποιηθεί από καιρό για το μέλλον του.

Γι' αυτό και η Ένωση ψάχνει στην αγορά για "βαρβάτο" χαφ. Έναν ποδοσφαιριστή που θα ταιριάζει με τον Σιμόες και θα δημιουργήσουν ένα ποιοτικό δίδυμο. Ο Γαλανόπουλος και ο Άλεφ είναι δύο παιδιά με προοπτικές, αλλά έχουν καταλήξει στην Ένωση πως η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου πολύ πιο έμπειρου είναι απαραίτητη για να τους βοηθήσει παράλληλα να εξελιχθούν.

Μετά το πρώτο ματς απέναντι στη Βίντι, τα σπουδαία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK