Αλλάζει ώρα το Champions League!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Bild", οι διοικούντες την UEFA σκέφτονται την αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής των αγώνων του Champions League απ' την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Η UEFA ετοιμάζεται να προβεί σε τεράστιες αλλαγές προκειμένου να κάνει πιο ελκυστικό το Champions League ώστε να αποκομίσει ακόμα περισσότερα έσοδα. Ήδη, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη βασική αλλαγή που αφορά στις ομάδες που προκρίνονται απευθείας στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αυτές θα είναι τέσσερις από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα.

Αυτήν τη στιγμή και μέχρι και το 2017-2018, απευθείας "εισιτήριο" παίρνουν οι τρεις πρώτοι από Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία, ενώ η τέταρτη χώρα στο ranking (όπως και η 5η με την 6η) έχουν δύο εκπροσώπους στους ομίλους και έναν στα πλέι οφ.

Στην τριετία 2018-2021 η εικόνα θα αλλάξει και οι μισές ομάδες των ομίλων θα προέρχονται από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, μειώνοντας σε 14 τα "εισιτήρια" που θα μοιράζονται στις υπόλοιπες χώρες με εκπροσώπους απευθείας στους ομίλους και στις χώρες με εκπροσώπους στα προκριματικά. Δύο "εισιτήρια" θα προορίζονται για τους κατόχους του Champions League και του Europa League, εφόσον τα χρειάζονται.

Όμως, παράλληλα θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων! Τι σημαίνει αυτό; Πως το κλασικό 21:45 παύει να υφίσταται! Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport Bild", τα μισά παιχνίδια θα έχουν ώρα διεξαγωγής 20:00 και τα υπόλοιπα 22:00. Δηλαδή, όπως συμβαίνει στο Europa League. Το ρεπορτάζ της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο λόγος της συγκεκριμένης αλλαγής αφορά θέματα marketing. Οι άνθρωποι της UEFA θεωρούν πως θα υπάρξουν μεγαλύτερα τηλεοπτικά, αλλά και διαφημιστικά έσοδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές σε Champions League και Europa League

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.