Απίστευτο! Κέρδισε 45.451€ με μόλις 1€!

Η Τρίτη (21/2) θα μείνει αξέχαστη σε ένα παίκτη του στοιχήματος, αφού πόνταρε "σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι" στον Stoiximan.gr στα δυο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε... 45.451€ με μόλις 1€!

Απίστευτο! Κέρδισε 45.451€ με μόλις 1€!
Atletico

Οι προσφορές του Stoiximan.gr και τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει στα μεγάλα γεγονότα είναι πολλά. Όσοι μπαίνετε συχνά στον Stoiximan.gr ξέρετε πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που αξίζουν την προσοχή σας.

Μία από αυτές αφορά το "σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι" με εξαιρετικές αποδόσεις. Ένας φίλος, λοιπόν, είχε την έμπνευση να παίξει την εξής δυάδα με μόλις 1€:

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4): Οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδιαπόδοση 151,00

Μαντσεστερ Σίτι - Μονακό (5-3): Οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδιαπόδοση 301,00

Το κέρδος του; 45.451€! Μπείτε κι εσείς στον Stoiximan.gr και δείτε τις σημερινές αποδόσεις για τα παιχνίδια τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ.

"Παραλίγο να λιποθυμήσω!"

Σε συγχαρητήρια επικοινωνία με την ομάδα του Stoiximan.gr, ο μεγάλος νικητής ανέφερε ότι λίγα λεπτά μετά το 5-3 του Λιρόι Σανέ της Μαντσεστερ Σίτι ήταν έτοιμος να... λιποθυμήσει περιμένοντας μόνο το 4ο γκολ της Ατλέτικο! Τελικά αυτό ήρθε από τον Φερνάντο Τόρρες στο 86ο λεπτό, με τα πανηγύρια να είναι απίστευτα!

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: "Πάντα παίζω τέτοιου είδους στοιχήματα και έλεγα στους φίλους μου ότι κάποια στιγμή θα δικαιωνόμουν!" Με τα κέρδη αναμένεται να καλύψει οικονομικές υποχρεώσεις όπως συμπλήρωσε.

Απίστευτο! Κέρδισε 45.451€ με μόλις 1€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK