Βενγκέρ: "Οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στους παίκτες που αντιμετώπιζαν ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Βενγκέρ: "Οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός"

"Πρέπει να πάρουμε τα εντός έδρας ματς αν θέλουμε να προκριθούμε. Τόσο απλά. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς από κανέναν αντίπαλο στην έδρα μας. Το επικείμενο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ δεν θα μας επηρεάσει. Ενδεχομένως να μας επηρέαζε αν γινόταν πριν. Μερικοί παίκτες έδωσαν δύο δυνατά ματς με την Τότεναμ και την Λέστερ, όπου έδειξαν ότι βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να το αναλύσω αυτό σήμερα (σ.σ. 28/9) και να πάρω τις αποφάσεις μου", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της Άρσεναλ .

Σχετικά με τα μαθήματα που "αποκόμισε" από την ήττα της 1ης αγωνιστικής στο Ζάγκρεμπ τόνισε: "Πιστεύω ότι οι 20 παίκτες που έχω είναι ικανοί να παίξουν σε κάθε ματς. Κλείνω τα μάτια μου, κάνω μία γρήγορη σκέψη και είμαι βέβαιος ότι διαθέτουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Η ίδια ομάδα που έπαιξε στο Ζάγκρεμπ, αγωνίστηκε στο ματς με την Τότεναμ και νίκησε σ' εκείνο του League Cup, επομένως πιστεύω ότι απλά έτυχε εκείνο το βράδυ να μην παίξουμε καλά".

Ερωτηθείς αν η προσέγγιση των εντός έδρας αγώνων είναι διαφορετική με των εκτός, ο Αρσέν Βενγκέρ απάντησε: "Δεν είναι πολύ διαφορετική. Αυτό που αλλάζει περισσότερο είναι η συμπεριφορά του αντιπάλου. Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε επιθετικά. Εντός έδρας ίσως αντιμετωπίζουμε ένα διαφορετικό είδος προβλήματος, καθώς οι ομάδες ανασυντάσσονται μπροστά από την περιοχή τους. Εμείς πρέπει να είμαστε διεισδυτικοί με τις μπαλιές και τις κινήσεις μας και κυνικοί στα τελειώματά μας".

Για τον Ολυμπιακό σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, επομένως μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για τέτοιου είδους αγώνες. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και διαθέτει μερικούς παίκτες που γνωρίζουν την Premier League όπως ο Καμπιάσο και ο Κασάμι".

Αναφερόμενος στην κατάσταση του Φρανσίς Κοκλέν είπε: "Επέστρεψε την Κυριακή στο πρόγραμμα και περιμένω να δω πως θα ανταποκριθεί σε δύο ημέρες προπονήσεων, αλλά δείχνει καλά".

Όσον αφορά τους Ματιέ Φλαμινί και Μίκελ Αρτέτα σχολίασε: "Αμφότεροι έχουν μυϊκά προβλήματα. Ο Φλαμινί έκανε ακτινογραφία. Δεν πρόκειται για σοβαρούς τραυματισμούς. Είναι θέμα ημερών να επιστρέψουν".

Επιπλέον, απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Ολιβιέ Ζιρού και οι τραυματίες Τόμας Ροσίτσκι, Τζακ Γουίλσιρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK