Αυτόν είπε "ηλίθιο" ο Μέσι!

Η ταυτότητα του ανθρώπου της Σίτι που έβγαλε από τα... ρούχα του τον Μέσι αποκαλύφθηκε από τα ισπανικά ΜΜΕ. Διαβάστε το "θερμό" διάλογο μεταξύ των δύο στη φυσούνα!

Αυτόν είπε "ηλίθιο" ο Μέσι!

Περισσότερο και από την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-1 στο Μάντσεστερ από την Σίτι, αυτό που απασχόλησε τα ισπανικά ΜΜΕ την επομένη της αναμέτρησης ήταν το "θερμό" επεισόδιο που είχε ο Λιονέλ Μέσι με αντίπαλό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα πως ο "Pulga" τον αποκάλεσε "ηλίθιο" και... μπούκαρε στα αποδυτήρια της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα για να του "ζητήσει τα ρέστα".

Τελικά, ο άνθρωπος με τον οποίο έχασε τον αυτοέλεγχο και την αυτοκυριαρχία του ο Μέσι δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά ένας εκ των συνεργατών του Καταλανού τεχνικού, ο άλλοτε αρχηγός της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα!

Αυτόν είπε "ηλίθιο" ο Μέσι!

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία όλα ξεκίνησαν όταν ο Αρτέτα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη φυσούνα για να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες της Σίτι, ενοχλήθηκε από το γεγονός πως ο Αργεντινός περίμενε εκεί για να κάνει παράπονα στον διαιτητή.

"Τι περιμένεις εδώ; Πήγαινε στα αποδυτήρια και άλλαξε μαλ@@@", φέρεται να είπε ο Αρτέτα, με τον Μέσι να του απαντάει ανάλογα: "Ηλίθιε, έλα εδώ να μου το πεις κατά πρόσωπο, μην τρέχεις να κρυφτείς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξαλλος ο Μέσι! Tον είπε "ηλίθιο"...
Ανατροπή και "τριάρα" η Σίτι επί της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK