Το Bleacher Report έκανε το πιο άστοχο tweet για την Μπαρτσελόνα

Το Bleacher Report αυτήν τη φορά έκανε... πατάτα. Γιόρτασε την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα νοκ άουτ του Champions League με ένα tweet που προκάλεσε κατακραυγή.

Το Bleacher Report έκανε το πιο άστοχο tweet για την Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο 'βασιλιάς των σπορ' δεν είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον όχι για το Bleacher Report που αποφάσισε να υποβαθμίσει την αυτόφωτη αξία του αθλήματος και δη του Champions League και να το προσαρμόσει στα δικά του, αμερικανικά μέτρα.

Πώς το έκανε αυτό; Με ένα άστοχο tweet στο οποίο κρίθηκε σκόπιμο από το -κατά τα άλλα κορυφαίο- μέσο να χρησιμοποιηθεί το μπάσκετ για να δώσει αξία στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σε μία επεξεργασμένη φωτογραφία φαίνεται ο Λουίς Σουάρες να καρφώνει σε ένα καλάθι και από κάτω του να τον κοιτούν οι Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ, Ίρβινγκ Λοσάνο της Αϊντχόφεν και Χάρι Κέιν της Τότεναμ, με μπασκετική αμφίεση κι αυτοί.

Οι τρεις επιθετικοί των αντιπάλων των 'μπλαουγκράνα' στον όμιλο κοιτάζουν τον Ουρουγουανό να... σκοράρει εις βάρος τους, παλεύοντας πλέον για το δεύτερο 'εισιτήριο' πρόκρισης.

Το twitter δεν χαρίστηκε σε αυτήν την έμπνευση και άρχισε να σχολιάζει αρνητικά αυτό το tweet του B/R, καλώντας το να το κατεβάσει.

'Το χειρότερο tweet που έχω δει', 'ο γραφίστας πρέπει να μπερδεύτηκε όταν του είπαν να κάνει αυτό', 'περίεργο που δεν χώσατε και τον Λεμπρόν εκεί', ήταν μερικά από τα σχόλια των αναγνωστών. Όλοι μίλησαν με εικόνες...















Εντάξει, όλοι έχουν δικαίωμα σε μία κακή μέρα στη δουλειά...

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK