Δεν έφτανε η "γκέλα" στον Βαλβέρδε, έχασε και δύο παίκτες!

Ακόμα πιο πολύ και από την ισοπαλία στο "Καραϊσκάκης", αυτό που πείραξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν οι δύο τραυματισμοί παικτών του, που τους θέτουν εκτός δράσης τον Νοέμβριο!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League "πλήγωσε" την Μπαρτσελόνα, και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αποτέλεσμα, με το 0-0 να ισοδυναμεί με την πρώτη απώλεια για τους "μπλαουγκράνα" στη φετινή διοργάνωση.

Αυτό που στενοχώρησε τον Βαλβέρδε ήταν οι τραυματισμοί δύο παικτών του κατά τη διάρκεια του ματς, με αμφότερους να μένουν για σεβαστό χρονικό διάστημα εκτός δράσης καθώς υπέστησαν θλάση στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού τους.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο ξεκίνησε βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (πήρε τη θέση του ο Ντεουλοφέου) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει για πέντε εβδομάδες εκτός γηπέδων, με τον "Τσινγκούρι" να στερείται έτσι έναν παίκτη που είχε 14 συμμετοχές στα 15 πρώτα φετινά ματς της "Μπάρσα".

Όσο για τον Αντρέ Γκόμες, που μπήκε αλλαγή στο 75' στη θέση του Ντένις Σουάρεθ, θα λείψει για τις ερχόμενες 3-4 εβδομάδες, κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στους "μπλαουγκράνα" με δεδομένο ότι μετρούσε 10 παρουσίες στα πρώτα 15 της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK